Štovano pučanstvo grada Kaštili (8. mart)

KastelaČast nam je i obaveza proširit ovu lipu poruku diljem našega grada. Poruku da smo živi, veseli iželjni omogučit , svim dragim ljudima i njihovoj dici, gušton obasjanu budučnost. Za tako nešto potribno je djelovat u sadašnjosti i stoga smo odlučili razbudit pomalo uspavane glave ,

odnosno moždane, i došli smo do zaključka kako u ovom našem gradu fali razigranosti. Dakle povodom dana grada Kaštili i nadolazečeg međunarodnog Dana žena, reaktivirane ženske energije Kaštiliu suradnji sa planinarima HPD Ante Bedalov ogranak „Stari Dom“ ponosno vam predstavljaju Feštu humanosti i dobre volje. Manifestacija koja u prvom redu ima zadatak zbližiti otuđena srca i umovedragih sumještana.

Glasima dalmatinskog izričaja prolivat će nas zvuci kaštelanske klape Kurenat, sve redon veličanstveni prijatelji.
Slijedeći performans izvest će dragi prijatelji Tino ikolegica u ritmu pop-rocka svekolikog jezičnog izražaja
i Ivo Jerkunica „Truba“i Cristiano Cenci Gamulin u songu afro latino perkušuna razigrat će maštu, u tone sumnjajte.

Manifestacija humanosti i dobre volje Spizavat će se vojnički fažol i neće falit inovativnih ricet . Niz grlo će žuborit Kaštelansko vino i niko pivo, a neće falit ni planinarskog čaja. Tili smo vas zabavit, izlažući zabavu u prvi plan ,ali bit i jezgra cilega manifesta je rad, znoj i zveket kosira koji će združenim snagama prokrčit zapuštenu “Vučevičku magistralu” i povezat Kaštila sa zaleđem starih Vlasi i potaknit planinare da utabaju gojzericama nove-stare puteve svijesti. Sadit ćemo cabla judi, a žene , divojke, šinjorine naše graciozne misit će nam kruv i štrukavat naranče, da nan dici ne pofali vitamini.

Pridružite nam se prijatelji , svi ste pozvani. Prokrčimo put do svijesti, hranimo se smijehom i korisnom dobrotom. Vivala 8. mart, Živila koljevka đržavnosti i Dan Grada Kaštili!
Zdravi i veseli bili!

Za dodatne informacije javite se Ivi Bedalovu na broj, 095 5409022.
ps.fala svima na svesrdačnoj podršci i donacijama. Stvarno prijatelji , zajedno moremo i ono ča se pari nemoguće. U slučaju kiše odgađa se za 13.3.