Ipak se kreće!!!

09_02_2013_ipak_se_krece   U subotu 09. veljače 2013. nakon dugo vremena organizirana je udarnička radna akcija. Radna akcija je organizirana u svrhu dovršetka drugog dijela boulder dvorane i postavljanja laminata u svlačionicu, spremu za opremu i prostor za campus. Akciju je organizirao Frzi i to je maestralno odradio. Prije početka radne akcije, tokom tjedna, su odrađene pripremne radnje postavljanja struje za rasvjetu, završavanje varenja plafona i previjesa. Radovi su u većini odrađeni tokom tjedana, samo je mali dio ostao za radnu subotu. U subotu ujutro su se pokrenule radne snage penjačke sekcije i odaziv je bio zadivljujući.

DSC03974Sveukupno se pojavilo 16 članova, uključujući i moju malenkost, željnih rada i promjena. Kako je radna akcija krenula ranom zorom trebalo je neko vrime da se ljudi pokrenu, ali radni stroj je brzo ubacio u radnu brzinu. Timovi su se oformili i počeli su radovi. Na sve srane se varilo, brusilo, bušilo, pilalo kao u stara vrimena na radnim akcijama na pruzi Brčko-Banović. Tomo i Ivan su se uvatili oblagat otvor za ventilaciju, Fatović i Martin su zatvarali kantun ispod plafona, Stefan i Vedran su zatvarali otvor prema prevjesu ispod plafona, Frzi i Pero su postavljali laminat u svlačionici, spremu opreme i campus prostoru, Kićo je postavija kabel za zvučnike i složija cijelu opremu, Anamarija je sredila kuhinju, a ja sam završava sa varenjem prevjesa i plafona. Duje, Stipe i Davor su se pojavili nakon posla i pomogli pri postavljanju plafona.

DSC03978Uz zezanciju i laganu muziku iz 2-3 nova zvučnika u drugom prostoru radovi su tekli predviđenim tempom. Nakon radne akcije Petra i Branimira su dale svoj doprinos čišćenju prostora, a udarnici predvođeni Fatovićem su složili cijeli alat i počistili drugi dio dvorane. Neki su morali ranije napustiti radnu akciju, ali posal nije patija. Sve što je zacrtano je i odrađeno. Kada sve zbrojimo radna akcija je bila vrlo uspješna. U planu nam je idući put, tj. ovu subotu 16.02., postaviti cijeli plafon, obrusiti sve rubove koji strše, pokitat sve rupe te pripremit sve za bojanje. Nakon toga slijedi završna radna akcija otvaranja prolaza prema prvom prostoru te bojanje druge dvorane. Ako se ovim tempom nastavi sa radovima, dvorana bi trebala biti gotova kroz mjesec dana. Sve zavisi o raspoloživosti radno sposobnih članova. Ovim putem pozivam sve članove kluba da sudjeluju u uređenju i opremanju kluba te dovođenju sponzora u klub jer su nam potrebna sredstva za kupnju strunjača i hvatišta za drugi prostor.

P.S. Slike dvorane nakon subotnje radne akcije se nalaze u GALERIJI.

Pozdrav

Ante