DANI DALMATINSKIH PLANINARA 17-18.05.2014. u Radošiću (Škopljanci)

Okupljanje svih sudionika je predviđeno za subotu 17.05.2014. do 10:30 sati.
Najpovoljniji pristup je cestom od Jadranske magistrale iz Kaštel Starog koja vodi preko prijevoja Malačka (500m) i dalje cestom prema Radošiću. Postoje i alternativni prilazi sa autoputa (vidi u prilogu na dnu teksta). Parkirni prostor za autobuse i osobne automobile osiguran.

U prvom dijelu dana je planiran obilazak okolnih planinarskih staza i dijela planinarskog puta Dalmacija. U drugom dijelu dana planirano je podizanje šatora na za tu namjenu predviđenim površinama u Škopljancima. Šatore ili drugi prikladni smještaj sudionici osiguravaju sami. Potrebno je ponijeti šator, vreću za spavanje, podlošku,svjetiljku, pribor i zdjelu za jelo, te prikladnu odjeću i obuću za planinarenje. Za sudionike koji nisu
u mogućnosti osigurati osobni šator, postoji mogućnost smještaja u velikom šatoru kojega će osigurati i podići organizator.
U večernjim satima slijedi program proslave 80 godišnjice osnutka PK Split….

Za nedjelju tijekom prijepodneva slijedi nastavak obilaska okolnih planinarskih i poučno-ekoloških staza. Tijekom ranijeg poslijepodneva slijedi besplatan ručak u baznom logoru uz nastavak prigodnog programa.

Zbog niza pripremnih radni koje su već poduzete molimo Vas da svoje prijave sa točnim brojem sudionika i vremenom dolaska javite na mobitel broj 098/361-698 najkasnije do 05.svibnja 2014.

U očekivanju Vašeg dolaska upućujemo Vam iskrene planinarske pozdrave!

VAŽNA NAPOMENA:

Zbog prebacivanja termina autoutrke “Malačka 2014” u organizaciji Splitskog auto kluba sa 25.05. na 18.05. molimo Vas poštivanje termina dolaska. U subotu se zatvara pristupna cesta sa južne strane Malačke u 11 sati, dok je u nedjelju ista dionica zatvorena od 9 sati.

Sve obavijesti vezane za program i pristup lokaciji održavanja “Dana planinara 2014” možete pronaći u prilozima ispod teksta.