Početak opće planinarske škole

PK SPLIT, klub s dugom tradicijom, jedan od najstarijih dalmatinskih planinarskih klubova i ove godine organizira Opću planinarsku školu koja je izvrsna prilika za naučiti nešto više o planini i vezanim temama koje omogućuju sigurno planinarenje i očuvanje prirode.

Opća škola je osnovni oblik obrazovanja planinara i uvjet je za upis u ostale tečajeve iz planinarskih specijalnosti, a posebno otvara mogućnosti mladima, željnim novih iskustava i avantura. Škola traje dva mjeseca koja provodite u odličnom društvu iskusnih vodiča i  planinara.
To je jedina škola bez ispitivanja, bez straha, škola užitaka koju ćete pohađati s izuzetnim zadovoljstvom, bilo da se radi o predavanjima ili nedjeljnim izletima.
Vodit će vas eminentni stručnjaci planinarstva, alpinizma, meteorologije, pripadnici HGSS-a, poznavatelji prirode, ljudi s iskustvom koji će vam nesebično prenijeti svoja znanja.
Ovogodišnja Škola počinje 17. veljače  u 18 sati – upisi i upoznavanje, predavanja će biti srijedom od 19 sati, a izleti  i vježbe će se održavati subotom ili nedjeljom.

Prijavite se na mob: 091 585 2999 (Loreta)
– na mail: pk.split@gmail.com
– preko facebook stranice:
https://www.facebook.com/planinarskiklubsplit/

ili osobno u prostorijama kluba utorkom od 18:30 Osječka 11, (SC Gripe).

Plan škole možete preuzeti  na: Plan OPŠ proljeće 2020_ (002)

S veseljem Vas dočekujemo i nadamo se da ćete i Vi biti zadovoljni svojom odlukom o pohađnju Opće planinarske škole PKa SPLITa i da ćete se s užitkom pridružiti velikoj planinarskoj obitelji!

Pristupnicu Klubu možete preuzeti na linku: pristupnica pdf

2.PRISTUPNICA exel

Ispunjenu pristupnicu donesite u Klub (utorkom od 18.30) ili pošaljite na e-mail: pk.split@gmail.com