ODRŽANA REDOVNA SKUPŠTINA KLUBA

U četvrtak 18. ožujka 2021. godine održana je Redovna skupšina Planinarskog Kluba Split. Ova Skupština je trebala biti održana u prosincu prošle godine, no odgođena je zbog pandemije Covid-19.

Podnešena su izvješća o radu Upravnog odbora, Nadzornog odbora i Suda časti u prošloj godini, kao i izvješća o radu sekcija i komisija Kluba, i to : Vodičke sekcije, Gospodarske sekcije, Sekcije za održavanje planinarskih puteva, Sekcije za informiranje, Komisije za planinarske obilaznice, Komisije za nagrade i priznanja. Sva izvješća su prihvaćena od strane Skupštine.
Isto tako su prihvaćena i financijska izvješća za 2019. i 2020. godinu, te financijski plan i plan rada Kluba za 2021. godinu.
Na Skupštini je imenovan novi dopredsjednik Kluba -Edo Mimica, te je izabrana nova članica Upravnog odbora – Ksenija Vrandečić i novi član Nadzornog odbora – Igor Matošić.
Skupšina je održana uz strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera: svim nazočnim je izmjerena temperatura, izvršena dezinfekcija ruku, održavan je propisan fizički razmak i svi nazočni su propisano nosili maske.