RAFTING (CANOEING) NA CETINI (Čikotina Lađa – Blato na Cetini) 08.08.2021. (nedjelja)

Nezaboravna avantura prilagođena svima

Lani smo guštali,  zato nas i ove godine Jadranka i Josip ponovno vode u nezaboravnu avanturu – Rafting na rijeci Cetini. Oko 10 km dugu rafting stazu prolazi se u trajanju od 3,5-4 sata u gumenim trosjedima, čarobnim, još neotkrivenim kanjonom jedne od najljepših hrvatskih rijeka gdje se neprestano izmjenjuju brzaci, slapovi i mirni djelovi rijeke s izuzetno bogatom florom i faunom.

U okruženju netaknute prirode, uz licencirane vodiče https://www.facebook.com/raftingzagora/ Adventure Rafting Zagora – ) i kvalitetnu opremu (prsluk, neoprenske hlače, kaciga i dr.) učinit će ovaj spust u kajacima sigurnim i uzbudljivim iskustvom koje ćemo dugo pamtiti.

Na raftingu mogu sudjelovati i djeca uz prisustvo roditelja.
Sa sobom ponijeti : zatvorene sandale ili patike-cipele (obavezno), kupaći kostim, ručnik, zaštitu od sunca, malo vode za piće, suha odjeća za promjenu nakon raftinga.

Po završetku raftinga, u debeloj hladovini uz rijeku Cetinu, za sve sudionike organiziran je ručak (po izboru). Ručak sa salatom je uključen u cijenu, piće plaćamo posebno.
Na izlet idemo osobnim vozilima, trošak goriva solidarno dijelimo.

Zbog ograničenog broja sudionika, obavezna je prijava vodičima – Jadranki (091 797 4591) ili Josipu (091 727 1729). Prilikom prijave naglasite šta želite za ručak ( peka, pastrva, meso sa gradela).

 Zadnji rok za prijave je petak 06.08.2010. u 15.00 sati.

Cijena izleta je 220 kuna (rafting + ručak), plaćamo pred početak raftinga u Blatu na Cetini.

Dinamički plan:

08.00 – okupljanje u Sukoišanskoj, razmještaj po vozilima
08.15 – polazak u Blato na Cetini (idemo autocestom)
09.15 – dolazak u Blato na Cetini
09.30 – polazak kombijima na početak staze (Čikotina Lađa)
10.30 – početak raftinga (imat ćemo i dvije kraće pauze tijekom vožnje – kod Rudinske stare mlinice i na plaži Stružica u Trnbusima ).
15.00 … dolazak u Blato na Cetini, presvlačenje u suhu odjeću
15.30 … ručak
16.30 … kupanje u Cetini i uživanje u životu.

Povratak u Split po vlastitoj želji.